fotopersonaltraining2comp

Personal Training

Je eigen doel behalen met je eigen Personal Trainer? Wij willen je graag één op één trainen en laten zien hoeveel meer je daadwerkelijk in je hebt! Je kan veel meer dan je zelf denkt. Hoe fijn is het om een persoonlijk doel te bepalen, hier hard voor te trainen en aan het einde van het traject een geweldig resultaat te zien? Wij zeggen: doen!

Wat houdt personal training in bij Sport & Fitness Thea Hoogervorst:

DE INTAKE
We doen een korte een intake om je doel en wensen te bespreken. Daarna gaan we gelijk aan de slag.

DE TRAINING
Er wordt 10 keer getraind, iedere keer één op één en iedere keer steeds weer variërende trainingen. Afhankelijk van de doelstelling zal er gebruikt worden gemaakt van de fitness, de zalen boven, de outdoor fitness en mogelijk ook training buiten het sportcentrum. Iedere keer weer een uitdaging dus! Eén training duurt ongeveer een uur.

KOSTEN EN AANMELDEN
Iedereen kan personal training bij ons doen. Ben je geen lid van ons centrum? Ook dan kan je personal training doen zonder een abonnement af te nemen. Kosten voor leden: 350 euro voor een intake en 10 personal trainingen. Voor niet-leden zijn de kosten 450 euro.  Wil je met zijn tweetjes trainen met een personal trainer? Ook dat is mogelijk! De kosten voor twee personen zijn voor leden 550 euro en voor niet-leden 650 euro. De strippenkaart is 12 weken geldig. Wil je je aanmelden of heb je vragen stuur een mailtje naar fitness@theahoogervorst.nl. Uiteraard kan je ook altijd even binnenlopen in ons centrum. 

Personal Training bij Sport & Fitness Thea Hoogervorst in Voorhout; een sportieve uitdaging
Laat jezelf motiveren, trainen en overtref jezelf!