nieuws

Nieuws

Doe vrijdagavond 23 juni mee met XCORE 50 op het parkeerdek!

Xcore 50 komt er aan, dat betekent 12,5 jaar xcore. Wij geven nu anderhalve jaar xcore bij ons en de groep xcore-fans groeit nog steeds. Reden voor een feestje dus! Vrijdagavond 23 juni vieren en releasen we XCORE 50 bovenop het parkeerdek! Alles is gepland, het is thema is glitter, glamour summerstyle, de DJ is geregeld, we verloten de 23e een gouden xcore; nu  alleen jij nog. Sta je al op de lijst? Dit feestje wil je gewoon meemaken! Vind je het leuk om iemand mee te nemen? Ook dat kan, deelname is gratis. Snel regelen dus, dan ben je er bij! We hebben twee lessen; 19.00 uur en 20.00 uur. Tot 23 juni!


Groepsles van de maand juni: six pack fitness

Wil je echt een keer goed je buikspieren trainen? Kom op maandagavond om 19.00 uur six pack fitness doen! De les bestaat uit een korte warming up, 10 minuten touwtje springen (dit wordt uiteraard opgebouwd als je net start, mocht je niet willen springen kan je cardio doen), een paar ronde fitness en heel veel rechte en schuine buikspieroefeningen. Een hele doelgerichte les die echt voorbij vliegt! Neem de stap en probeer het een keer uit. Niet bang zijn, je wordt geholpen om sterker te worden. Buikspieren staan zeker in de top drie van de belangrijkste spieren om te trainen, je buikspieren ondersteunen in je houding, maar je hebt ze ook nodig bij alle dagelijkse dingen die je doet. Met getrainde buikspieren  zit je net even wat lekkerder in je vel. De hele maand juni is dit de groepsles van de maand, neem gezellig iemand mee. Isabella staat klaar om met je aan de slag te gaan. Maandag 19.00 uur, roze zaal, tot six pack!


ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE 

Heden 50% korting op de VES-pas

Nu voor maar  € 2,50!

Spaar nog voordeliger voor korting op je abonnement

ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE  * ACTIE * ACTIE 


Vanaf 1 APRIL BOOTCAMP in onze outdoor fitness

Mieke zal vanaf 1 april iedere maandag- en donderdagavond om 19.30 uur bootcamp geven in onze outdoor fitness. Heerlijk buiten een lesje doen, schrijf je nu in bij de balie! De les gaat door bij minimaal drie inschrijvingen.


Aanmelden voor de groepsles-mail, altijd op de hoogte!!

Wil je via de mail op de hoogte worden gehouden van bv aanvang nieuw lesrooster of actuele lesroosterwijzigingen? Klik hier om je aan te melden. Zo mis je niks meer op groepsles-gebied


Korting voor onze gold card sporters bij zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Heb je een gold card en nog geen zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Misschien is overstappen wel heel interessant:

Je voordelen zijn:

  • 10% korting op je gold card abonnement
  • 7 % korting op de basisverzekering
  • 7 % korting op de aanvullende verzekering
  • 3% extra korting op de aanvullende verzekering als je je verzekeringszaken online regelt
  • deze kortingen gelden ook voor je gezinsleden

Nieuwe polis: Per 1 januari 2017 kan je bij Zorg en Zekerheid ook kiezen voor de nieuwe Zorg Gemak Polis. Met deze scherp geprijsde polis regel je alles digitaal. De Zorg Gemak is er speciaal voor de vitale sporter met een gezonde lifestyle die wat meer risico wil én kan nemen.

Overstappen is eenvoudig! Stap voor 31 december 2016 over en Zorg en Zekerheid zegt je huidige verzekering voor je op. Zo ben je nooit onverzekerd of dubbel verzekerd.


Zondagrooster groepslessen

Houd er rekening mee dat de 11.00 uur lessen op zondag mogelijk wel eens kunnen veranderen (door bijvoorbeeld een wisseling van docent). Wat op de site aangegeven staat is altijd correct, zo ook het overzicht wat naast de balie hangt. Check het op z’n tijd, of voor je komt lessen op zondag!


Personal Training = back!

Eén op één getraind worden, je laten uitdagen, inspireren en jouw persoonlijke doel behalen samen met je personal coach: dat is personal training! Vanaf heden bieden wij weer PT aan. Een 10-rittenkaart kost voor leden 200 euro en voor niet-leden 250 euro. Wil je meer informatie lees er hier meer over. Wil je je aanmelden? Dit kan bij de balie van ons centrum.


Onze lifestyle cursus: wij helpen je je levens- en voedingsstijl aan te passen!

Wij bieden, voor iedereen die wilt afvallen of meer met voeding wilt doen, een hele goede lifestyle cursus aan. Wil je al een tijdje je levens- en voedingsstijl aanpassen, of wil je graag wat minder wegen? Dan is nu het moment om te starten! De cursus is individueel, dus je bepaalt zelf wanneer je wilt beginnen. Voor meer informatie kijk op de website onder het kopje ‘lifestyle & voeding’, hier kan je alles lezen over de cursus en wat er omheen.  Natuurlijk kunnen wij je bij de balie ook verder helpen, kom gerust langs om je te laten informeren. Tijd om het roer om te gooien, gun jezelf een gezondere en energieke levensstijl! Ken je iemand in je omgeving die je dit gunt? Misschien een heel bijzondere cadeau-tip.


Goedkoper sporten bij Thea Hoogervorst met de VESvoordeelpas!  

Vanaf heden is het mogelijk om bij ons goedkoper of misschien zelfs wel gratis te sporten! Met de VESvoordeelpas krijgt u korting bij ruim 2300 webwinkels (bv Zalando, Wehkamp, bol.com enz.) en spaart u gelijktijdig voor korting op uw sport abonnement. Hoe meer online-aankopen, hoe goedkoper het sporten wordt. Gebruikers van de pas ontvangen de hoogste korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels. Hoe het precies werkt? Zodra er een aankoop wordt gedaan bij één van de 2300 webwinkels via de VESvoordeelpas , ontvangt de VESvoordeelpas commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan.  Deze commissie wordt 100% aan u uitgekeerd en wordt na goedkeuring van de aankoop op uw VESvoordeelrekening gestort. Deze rekening staat gekoppeld aan uw sport abonnement bij ons. Het opgespaarde tegoed zal met uw sport abonnement worden verrekend. Hierdoor wordt uw sport abonnement als het ware gesponsord. De commissie komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft op basis van coupons, kortingscodes, etc. Veel voordeel dus! De pas is te koop bij de balie van ons centrum en kost eenmalig 5 euro. Is het nog niet helemaal duidelijk, loop gerust  even langs, wij leggen het graag aan u uit.


Polar Service Punt in ons centrum

Wist je al dat ons sportcentrum een Polar Service Punt heeft? Dit betekent dat je je Polar hartslagmeter of hartslagband bij ons kunt afgeven om deze bijvoorbeeld te laten nakijken, repareren of mogelijk de batterij te laten vervangen. De hartslagmeter of de hartslagband kan afgeven worden bij de balie, hier vul je een inname-formulier in. Wij zorgen ervoor dat deze wordt opgehaald en binnen een week weer wordt afgeleverd bij de balie van ons centrum. Een extra service wat zeker tijd scheelt!


Profiteer van 25% studentenkorting!

Student, weinig geld, maar toch graag willen sporten? Dat kan bij ons! Profiteer van onze studentenkorting van maar liefst 25% op de contributie! Het enige wat we nodig hebben is een kopie van de Studentenpas of Collegekaart! (Deze korting is alleen geldig bij de fitnessabonnementen goldcard en silvercard en is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen of acties.)


 OneFit

Ben je geen lid van Sport & Fitness Thea Hoogervorst omdat je je niet door een abonnement wilt laten binden? Wil je af en toe een uurtje sporten maar heb je het zo druk dat je ook 1 keer per week echt niet redt? Wil je iemand een sportief cadeau geven? Dan is OneFit de uitkomst! Bij tientallen supermarkten, postagentschappen en online bij www.onefit.nl zijn OneFit kaarten te koop en op te waarderen. Kijk snel op de onefitsite en bestel een kaart al vanaf € 10,–. De OneFit pas, dat is 100% vrijheid en 0% verplichtingen.


Z & Z-verzekerden krijgen korting op premie en Goldcard

Wist je dat leden van ons centrum die verzekerd zijn via Z & Z (Zorg & Zekerheid) kunnen rekenen op 7% korting op hun verzekeringspremie? Geef bij Z & Z aan dat je sport bij Sport & Fitness Thea Hoogervorst en vermeld desgevraagd de code: 21031 en je korting wordt automatisch doorgevoerd. Tevens krijgen Z & Z-verzekerde sporters met een goldcard 10% korting op hun contributie. Dit kan je regelen aan de balie van ons centrum. Deze korting geldt niet in combinatie met andere acties/kortingen.