abonnementen_041Een gezond en fit leven wordt steeds belangrijker. Iedereen weet dat sporten een positief effect heeft op de gezondheid; vetten worden omgezet in energie, de stress wordt even vergeten en de conditie wordt verbeterd. Maar niet alleen de sporters zelf, ook werkgevers zijn erbij gebaat wanneer hun medewerkers aan sport doen. Sporten dringt het ziekteverzuim terug, wat uiteindelijk leidt tot gezondere arbeidskrachten en een kostenbesparing voor de werkgever.

Voordelen van bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness zien wij als een uitgelezen kans om uw werknemers gezond en fit te houden. Hieronder treft u de belangrijkste voordelen van bedrijfsfitness op een rijtje.

Bedrijfsfitness
– vermindert ziekteverzuim;
– versterkt teambuilding;
– reduceert stress en spanningen;
– draagt bij aan Arbomaatregelen;
– verlaagt het percentage lichaamsvet;
– vermindert of voorkomt RSI klachten, rugklachten etc.;
– leidt tot toename arbeidsproductiviteit;
– wordt ervaren als gunstige secundaire arbeidsvoorwaarde;
– en… is ook fiscaal heel aantrekkelijk!

Fiscaal voordeel
Met ingang van 1 januari 2007 kunt u werknemers belastingvrij laten deelnemen aan bedrijfsfitness. Over de kosten voor bedrijfsfitness hoeft u dus geen loonheffing en werknemersverzekeringspremies te betalen. Daarbij zijn de kosten van bedrijfsfitness van de winst aftrekbaar. Voorwaarde is wel dat de fitness plaatsvindt op de werkplek of op een vaste door de werkgever aangewezen locatie: bijvoorbeeld ons sportcentrum!
U kunt zelf kiezen of u de kosten voor bedrijfsfitness geheel of gedeeltelijk vergoedt. Zelfs wanneer u als werkgever niet bijdraagt in de kosten, kan het voor werknemers toch aantrekkelijk zijn om een bedrijfsabonnement te nemen. Enerzijds door de korting die het sportcentrum verstrekt op bedrijfsfitness en anderzijds doordat u de kosten op het bruto loon (i.p.v. het netto loon) kan inhouden.

Wat is allemaal inbegrepen bij een bedrijfsabonnement?
Een bedrijfsabonnement biedt dezelfde mogelijkheden als onze gold card. Dit houdt in:
– Onbeperkt sporten, zowel fitness en groepstrainingen;
– Keuze uit 75 lesuren per week;
– Goede begeleiding door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs;
– Twee persoonlijke trainingen bij aanvang en een persoonlijk trainingsschema;
– Gebruik van de Power Plate;
– Gebruik van de Zweedse sauna en het Turks stoombad.
Daarnaast kunt u tegen bijbetaling gebruik maken van de zonnestudio’s en crèche.

Korting bedrijfsabonnement
Wanneer een bedrijf minimaal 5 bedrijfsabonnementen afsluit, geven wij een aantrekkelijke korting. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met Thea Hoogervorst voor een persoonlijke afspraak en bezichtiging van ons sportcentrum. Ons telefoonnummer is 0252-232657. Maar u kunt ook een email sturen naar info@theahoogervorst.nl.

Voorwaarden bedrijfsabonnement
De bedrijfskorting geldt alleen bij een goldcard en is niet van toepassing op andere abonnementsvormen van het sportcentrum. Om in aanmerking te komen voor de bedrijfskorting moeten minimaal 5 werknemers deelnemen aan bedrijfsfitness en dient de betaling van de contributie plaats te vinden via de werkgever. Als werkgever kunt u vervolgens zelf beslissen of u de contributie vergoedt of de werknemers zelf (een gedeelte van) de contributie laat betalen.

Woord_2