afslank2

Lifestyle & Voeding

Energieker, fitter en gezonder in je lichaam & geest komen te zitten? Wat kilo’s afvallen? Dit bereik je door bewust te worden van je eet- en/of leefgewoontes. Weg met alle diëten: bij ons pak je het echt goed aan op het gebied van lifestyle & voeding! 

Wij bieden verschillende manieren aan om je doel op dit gebied te bereiken. Uiteraard wordt je hierin professioneel en persoonlijk begeleid. Onze lifestyle cursus wordt ook nog eens door verschillende zorgverzekeraars vergoed; dit scheelt mooi in de portemonnee!

Hieronder een duidelijk overzicht van ons aanbod. De onderstaande prijzen zijn de volledige prijzen. Voor leden hebben we aangepaste prijzen. Daarnaast wordt er (gedeeltelijk) vergoed door verzekeringsmaatschappijen. Laat je goed informeren aan de balie over de uiteindelijke kosten.

LIFESTYLE CURSUS (8 weken voedings- en sportadvies)
Het doel van de lifestyle cursus is het stapsgewijs en persoonlijk aanpassen van je eet-, leef- en sportgewoontes. Dit helpt je op weg naar een slanker en fitter leven wat makkelijk kan worden volgehouden zonder dat er streng gelijnd wordt. Door de juiste voeding te combineren met meer lichaamsbeweging voel je je in 8 weken een stuk energieker. Daarnaast pas je gelijk je levensstijl aan, je wordt namelijk bewuster van wat goed voor je is. Doordat je ziet wat de positieve effecten zijn maak je een mooie verandering door! Het is een persoonlijke cursus, je kan dus starten wanneer je zelf wilt.

Inhoud:
– 8 bezoeken aan onze voedingsdeskundige (intake 20  min., 2e afspraak 20 min., alle overige consulten  10 min.),
– onbeperkt sporten (fitness en groepslessen) en sportadvies,
– trainen met een hartslagmeter,
– cursusboek,
– wegen van je lichaamssamenstelling,
– voedingsanalyse op maat,
– berekening van persoonlijke energiebehoefte,
– advies voor het behoud van het behaalde resultaat.

 Doelstellingen die je kan behalen met de lifestyle cursus:  
– overtollige kilo’s afvallen,
– verlagen van het vet % voor een strakker/gespierder lichaam,
– bewust worden van je levensstijl,
– meer uit je voeding halen,
– meer energie, fitter in je vel komen te zitten,
– effectiever sporten, haal meer uit je trainingsschema,
– gezondheidsklachten voorkomen,
– voorbeeld zijn voor je gezin, doordat je zelf bewuster leeft werkt dit positief door in je gezin.

Kosten : euro 198,50 (let op: wordt vergoed tot wel 75% bij verschillende verzekeringsmaatschappijen)
(Dit is exclusief Better Belly, mocht je met Better Belly willen is de cursus euro 225,00)

Op dinsdagavond zijn de afspraken met de voedingsdeskundige (afspraken op een ander moment zijn ook mogelijk).

Van sport en bewegen wordt ons lichaam sterker, gezonder en mooier. Je komt lichamelijk en geestelijk lekkerder in je vel te zitten en verkleint de kans op allerlei gezondheidsklachten. Daarnaast heeft sporten nog een groot voordeel: doordat je sport verbrandt je meer calorieën, wat ook doorwerkt als je niet aan het sporten bent. Heb je je spieren goed getraind verbrandt je dus ook calorieën in je slaap! Met 2x per week sporten kan je al mooie resultaten behalen. In de 8 weken kan er onbeperkt worden meegedaan aan de groepslessen en getraind in de fitness. In de fitness zal er een programma worden opgesteld door de fitnessinstructeur.

VERVOLG LIFESTYLE CURSUS (8 wekelijkse consulten á 10 min, inclusief sporten)     
Wil je na de 8 weken begeleiding toch nog extra begeleiding? Wil je nog even een extra duwtje in de je rug? Dan kan je de vervolgcursus doen. Deze duurt 8 weken, met ook 8 wekelijkse consulten en sporten. De consulten duren 5 -10 minuten. Deze vervolgcursus is alleen te volgen na het volgen van de lifestyle cursus.
Kosten : euro 155,–   (let op: wordt vergoed tot wel 75% bij verschillende verzekeringsmaatschappijen)

NAZORGPAKKET  (3 controle-consulten á 10 min, exclusief sporten ) 
Wil je graag controleren of je behaalde resultaten wel gehandhaafd blijven. Misschien heb je nog vragen of wil je bepaalde knelpunten bespreken, dit kan met het nazorgpakket. Het pakket heeft 3 controle-consulten welke, in overleg, eens in de 2-4 weken plaatsvinden. Ook dit pakket kan alleen gedaan worden na het volgen van de lifestyle cursus.
Kosten : euro 25,–

WEEG-CONSULT (5-10 min)
Ben je benieuwd naar je lichaamssamenstelling (de verhouding tussen vet en spiermassa)? Plan dan een los weeg-consult in. Onze voedingsdeskundige kan ook uitrekenen wat je huidige verbrandingsniveau is. Het consult is voor iedereen die lid is van het centrum
Kosten : euro 10,–

VOEDINGSANALYSE (1 consult 15- 20 min.) 
Het zou voor iedereen eens goed zijn om af en toe zijn huidige voedingsgewoontes eens onder de loep te nemen. Bevat je voeding wel voldoende vitamine en mineralen? Is de verhouding tussen koolhydraten , eiwitten en vetten nog wel kloppend? Bevat de voeding teveel of te weinig energie? Met een eenmalig consult krijg je meer inzicht. Na het inleveren van een voedingsdagboek geeft de voedingsdeskundige aan de hand hiervan advies op maat.
Kosten : euro 37,50

VERVOLG-CONSULT  
Heb je geen volledige cursus nodig, maar wil je wel graag ondersteuning op het gebied van voeding? Het is dan mogelijk om na een voedingsanalyse één of meedere vervolgafspraken te maken.
Kosten : euro 17,50

 AANMELDEN
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer: 0252-232657.