outdoorfitnessfront2

Fitness

Zin om te fitnessen? Wij hebben je veel te bieden op dit gebied! Onze fitness is zeer ruim opgezet en uitgerust met toestellen van het topmerk Technogym. Alle krachttoestellen van dit merk zijn van de zeer luxe ‘Selection’ Line, wat staat voor comfort en kwaliteit. De cardio-apparatuur is computergestuurd. Naast dit gemak heeft onze fitness een geweldig panoramisch uitzicht over de weilanden buiten. Wil je liever je cardio-workout voor de TV doen i.p.v. het uitzicht genieten? Ook dat kan bij ons. Wij beschikken over een ruim cardio-theater met veel verschillende toestellen. Bekijk onze impressie pagina voor foto’s van de fitness. Al zin om te komen trainen? Onze professionele, enthousiaste fitnessinstructeurs staan klaar om je te helpen met al je vragen en het behalen van je doel, 7 dagen per week!

Wat hebben wij allemaal te bieden op het gebied van fitness:

TECHNOGYM-SLEUTEL
Wij trainen met de Technogym-sleutel voor een nog completere en persoonlijkere trainingservaring. De sleutel is voorzien van een chip waarop je persoonlijke gegevens staan, zoals leeftijd, gewicht en jouw individuele trainingsprogramma. Als je de sleutel in het toestel steekt waarop je wilt trainen, stelt het toestel zichzelf automatisch in. Wanneer je training is voltooid, wordt het resultaat opgeslagen in de sleutel. Op basis van je vorderingen van de afgelopen weken of maanden kan je samen met de instructeur je trainingsschema bijstellen. Zo train je jezelf naar een hoger niveau!

MEDISCH FITNESS EN  FYSIO-BEGELEIDING
Je bent in goede handen bij ons. Onze medische fitnessinstructeur kan je helpen, mocht je een blessure hebben. Hij behandelt je en als het nodig is intapen volgens de welbekende EasyTape-methode (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). Hebben de klachten meer aandacht nodig dan kan onze fysiotherapeut, in de fitness, je begeleiden en je de juiste oefeningen geven. Mochten er fysiotherapie-behandelingen nodig zal hij deze behandelingen mogelijk voortzetten in zijn eigen praktijk in ons sportcentrum.

 OUTDOOR FITNESS
Wij zijn trots op onze Outdoor Fitness! Als eerste in de regio maken wij het mogelijk om ook buiten te kunnen sporten. Met alle luxe attributen en de uitdagende gym base train je je lichaam hier op een geheel nieuwe wijze. De onderdelen die zich hier bevinden zijn vooral gericht op het functioneel trainen. Dit betekent dat je vooral oefeningen op eigen lichaamsgewicht uitvoert. Onze bootcamp-trainingen geven we hier ook regelmatig. Wil je meer informatie hierover of wil je het een keer ervaren? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een uitdagende introductietraining van een van onze instructeurs.

BETTER BELLY
Better Belly is na jaren succes  een begrip geworden in ons centrum!  Het geheim van Better Belly is dat je met de infrarood-band, die om je middel zit tijdens het trainen, diep doordringt in alle organen en de vetcellen daaromheen. Door deze opwarming van 55 graden stimuleer je de vetverbranding, vermindert het rugklachten, menstruatieklachten en helpt het afvalstoffen beter afvoeren. Je traint 3 x per week, 45 minuten, 4 weken lang in de fitness met de Better Belly-band. Aan het begin, midden en eind van de periode word je gemeten om de resultaten goed in kaart te brengen. Better Belly kan gedaan worden zonder abonnement, uiteraard ook als je een abonnement hebt óf als onderdeel van onze afslankcursus!

PERSONAL TRAINING
Wil je met je eigen personal trainer jouw persoonlijke doel behalen? Dit kan ook bij ons, ook als je geen lid bent. 10 trainingen kosten voor leden 200 euro en voor niet-leden 250 euro. Deze kosten zijn zeer laag voor Personal Training en de resultaten zijn er zeker niet minder om. Je krijgt wat je wilt bereiken! Wil je meer weten? Ga naar de startpagina, in de linker kolom staat daar de tab ‘Personal Training’.

 

Hieronder een kort overzicht van onze werkwijze, begeleiding als je net begint met trainen:

 1e AFSPRAAK
Wij raden het zeker aan bij je eerste fitnesstraining een afspraak te maken met één van onze instructeurs. De eerste afspraak vertel je de instructeur over je wel/geen sportverleden, eventuele blessures en wat je met de fitnesstraining wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld een betere conditie, een betere vetverbranding of juist sterkere spieren zijn. Op basis hiervan en je basisconditie maakt de instructeur een individueel trainingsschema voor je. Daarnaast begeleidt de instructeur je tijdens deze eerste training op de toestellen, dit zodat je veilig traint en zeker weet dat je je doel op de goede manier gaat bereiken. Aan de begeleiding en intake zijn overigens géén extra kosten verbonden.

2e AFSPRAAK
Na de eerste training volgt een herhalingsafspraak om alle oefeningen op de Technogym-sleutel te plaatsen en je nogmaals een keer te begeleiden om zeker te weten dat je alle oefeningen goed uitvoert. Ook wordt er een fittest gedaan. Dit houdt in dat je kracht, longinhoud, gewicht, vetpercentage, spiermassa en basisconditie wordt gemeten. De fittest geeft je een goed beeld over je algehele conditie op dat moment. Wij adviseren onze sporters om eens in de 6 tot 8 weken een vervolgafspraak te maken. Wil je je doel behalen is het belangrijk dat je regelmatig je trainingsschema bijstelt. Heb je tijdens het sporten nog vragen of wil je tussentijds je trainingsschema aanpassen aarzel dan niet om één van de fitnessinstructeurs aan te spreken om extra begeleiding te geven of uitleg te vragen. Ze zijn er voor jou!

Zo zie je maar, wij bieden 100% trainingsplezier in de fitness! Veel ruimte, professionele toestellen, een uitdagende Outdoor Fitness, altijd fitnessbegeleiding: goed opgeleid, medisch en fysiotherapie. Wij staan klaar om je te begeleiden en samen met jou je doel te behalen!