sauna 850x250

Faciliteiten

PARKEERGARAGE Regen of wind is dankzij onze ruime parkeergarage niet langer een excuus om niet te sporten.

RECEPTIE/LOUNGE  Zodra je binnenkomt bevind je je gelijk in onze gezellige lounge. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden of wat te drinken in te schenken. Je voelt je echt thuis bij ons.

CRECHE Onbezorgd sporten dankzij onze kinderopvang. Je kind(jes) worden goed en gezellig opgevangen, ook op zaterdagochtend.

KLEEDKAMERS Ons centrum heeft ruim opgezette kleedkamers. Er is een doorgang naar de sauna en er zijn lockers (afsluitbaar met een hangslotje) waarin je je spullen veilig kunt opbergen.

SAUNA Ons sportcentrum beschikt over een uiterst relaxte saunaruimte. We hebben 2 finse sauna’s (dames en heren) en 1 gemengde stoomcabine. Heerlijk na een stevige work-out even de sauna in.

ZONNEBANKEN In het centrum zijn meerdere zonnebanken aanwezig. Zowel in de kleedkamer als in aparte ruimtes. We hebben staande en liggende zonnebanken. Voor ieder wat wils.

EHBO/AED Alles is aanwezig om in geval van kleine of grotere ongevallen veilig te kunnen handelen. Al het personeel is opgeleid voor reanimatie en AED, een groot gedeelte is bevoegd BHV-er. Veiligheid boven alles.

GRATIS WIFI Natuurlijk kan je bij ons via WiFi gebruik maken van gratis internet! Wat is lekkerder dan bijvoorbeeld je eigen playlist draaien als je aan het trainen bent, of na het trainen even onder het genot van een drankje op de hoogte blijven van wat belangrijk voor je is. De toegangscode is verkrijgbaar aan de balie.