logo buiten pand2

Contact & Route

Sport & Fitness Thea Hoogervorst
Nijverheidsweg 2
2215 MH
Voorhout

E : info@theahoogervorst.nl
T : 0252-232657

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Routebeschrijving naar Sport & Fitness Thea Hoogervorst te Voorhout voor de auto

Vanuit Amsterdam
Verlaat de A44 bij de afslag Voorhout-Oosthout. Aan het einde van de afslag bij motel Sassenheim neem je de derde afslag op de rotonde, daarna bij de stoplichten weer linksaf. Neem op de rotonde de 1e afslag. Je rijdt nu op de Oosthoutlaan en ziet in de verte al het sportcentrum. Bij de volgende rotonde ligt het sportcentrum aan de linkerhand.

Vanuit Den Haag
Verlaat de A44 bij de afslag Voorhout-Oosthout. De eerstvolgende rotonde neem je driekwart. Je rijdt nu op de Oosthoutlaan en ziet in de verte al het sportcentrum. Bij de volgende rotonde ligt het sportcentrum aan de linkerhand.

Vanuit Sassenheim
Rij via de Hoofdstraat/Rijkstraatweg richting Sassenheim-Zuid. Bij de rotonde (Esso aan de rechterzijde) ga je rechtsaf. Je rijdt nu op de Oosthoutlaan en ziet in de verte al het sportcentrum. Bij de volgende rotonde ligt het sportcentrum aan de linkerhand.

Vanuit Noordwijk

Rij langs de Leidse Vaart richting de A44. Bij de stoplichten bij de Nagelbrug ga je linksaf. Je rijdt alsmaar rechtdoor, door de winkelstraat van Voorhout. Over het spoor ga je bij de rotonde naar rechts. De weg maakt een scherpe bocht naar links, daarna sla je direct rechtsaf. Volg de weg tot de eerstvolgende rotonde. Hier ga je naar rechts en je rijdt dan op de Nijverheidsweg, daar is het sportcentrum.

Vanuit Noordwijkerhout
Vanaf de ’s Gravendamseweg ga je bij het Soldaatje (rotonde) naar rechts. Je rijdt nu op de Jacoba van Beierenweg. Deze weg blijf je volgen. Op een gegeven moment gaat de weg met een scherpe bocht naar links. Je volgt de weg en gaat dus ook met de bocht mee naar links. Je rijdt nu op de randweg en passeert drie rotondes. Bij iedere rotonde ga je rechtdoor. Na de derde rotonde ben je  op de Nijverheidsweg en ligt rechts het sportcentrum.

Vanuit Lisse
Neem de Heerenweg richting Sassenheim. Bij Sassenheim-Noord ga je op de rotonde rechtsaf. Op de volgende rotonde (bij het Soldaatje) ga je naar links. Je rijdt nu op de Jacoba van Beierenweg. Blijf deze weg volgen. Op een gegeven moment gaat de weg met een scherpe bocht naar links.  Volg de weg en ga met de bocht mee naar links. Je rijdt nu op de randweg en passeert drie rotondes. Bij iedere rotonde ga je rechtdoor. Na de derde rotonde ben je op de Nijverheidsweg en ligt rechts het sportcentrum.