spinning zaal 1_2

Abonnementen

Hieronder staat een overzicht van alle abonnementsvormen die wij hebben. Er zijn fitness-abonnementen, groepsles-abonnementen en combi-abonnementen. Daarbij hebben we ook kortingen voor o.a. studenten en ons populaire partner abonnement. Lees hieronder alle informatie. Zijn er vragen of is er iets niet duidelijk neem gerust even contact met ons op, wij beantwoorden graag eventuele vragen.

GOLDCARD*  Is het meest uitgebreide abonnement, hiermee kan je onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen. Daarnaast is de crèche inbegrepen bij het abonnement, hier hoef je dus niet los voor te betalen.  Kosten: 49 euro per maand.

SILVERCARD* met dit abonnement kan je 1x per week vrij fitnessen of een groepsles volgen. Kosten:36,50 euro per maand.

VRIJ FITNESS*  is er voor de klanten die liever alleen trainen in onze fitness en geen groepslessen willen volgen. Je kan dan kiezen voor een 1x per week fitness abonnement (kosten 32,50 euro per maand) of een onbeperkt fitness abonnement (kosten 42,50 euro per maand).

* Voor deze abonnementen geldt bij een jaarbetaling 10 maanden betalen, 12 maanden trainen = 2 maanden gratis trainen!

GROEPSLESSEN deze abonnementen gaan per seizoen. Een seizoen loopt van 1 augustus tot 1 februari en van 1 februari tot 1 augustus. Je kan kiezen om per seizoen of per jaar te betalen. de kosten staan hieronder, mocht je later in het seizoen instromen betaal je uiteraard een aangepast bedrag. De kosten per seizoen/jaar zijn:

  •     1x per week  per seizoen 150,– euro*  /  per jaar 270,– euro*
  •     onbeperkt     per seizoen 195,– euro*  /  per jaar 350,– euro*

(* = het bedrag bij een automatisch incasso. In het geval van een andere betaalwijze gelden andere bedragen)


JEUGDLESSEN 
voor de jeugd hebben wij Streetdance-lessen en Scholierenfitness. Voor de jeugd tot 16 jaar gelden speciale tarieven:

  •     45 minuten les 1x per week  per seizoen 85,- euro  /  per jaar 155,- euro
  •     45 minuten les onbeperkt     per seizoen 115,- euro / per jaar 200,- euro

 

Kortingen

Hieronder staat een overzicht van de kortingen die wij bieden op verschillende abonnementen. Hopelijk zit er een aantrekkelijke korting bij, want dat scheelt weer!

PARTNERABONNEMENT** houdt in dat als er verschillende mensen op 1 adres wonen zij met korting kunnen trainen bij ons. De tweede persoon traint namelijk mee voor de helft van de prijs! In het geval van een 3e, 4e etc gezinslid/huisgenoot wordt er een korting van 25% op het abonnementsgeld gegeven. De kosten voor 2 personen:

  •     Goldcard (per 2 personen)    per maand 75 euro / per jaar 750 euro
  •     Fitness onbeperkt                per maand 65 euro / per jaar 650 euro
  •     Silvercard                           per maand 56 euro / per jaar 560 euro
  •     Fitness 1x per week             per maand 50 euro / per jaar 500 euro

STUDENTENKORTING is er voor de schoolgaande jeugd. Aangezien het als student krappe tijden zijn om te leren en daarnaast te werken willen wij het graag stimuleren om ook te kunnen blijven sporten. Voor alle studenten geldt voor de fitnessabonnementen een korting van 25% op het maandbedrag.

ZORG EN ZEKERHEID-klanten**  krijgen 10% korting op een gold card abonnement, omgedraaid krijg je bij Zorg en Zekerheid ook 7% korting op je verzekeringspremie.

** = In het geval van een partnerabonnement gold geldt alleen deze korting en niet daarbovenop ook nog de Zorg en Zekerheid-korting. Korting op korting geldt niet. Mocht het niet duidelijk zijn, wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Proeflessen

PROEFLES FITNESS: De kosten voor een proefles in de fitness zijn 12,50 euro. Besluit je je na de proefles in te schrijven is de proefles gratis. Voor een proefles in de fitness adviseren wij altijd een afspraak te maken met één van onze fitnessinstructeurs in de fitness. Zij kunnen je dan optimaal begeleiden en alles goed uitleggen. Een afspraak duurt een uur. Wil je proefles/afspraak inplannen in de agenda van onze instructeur?  Bel even naar ons centrum (0252-232657) en het is gelijk geregeld.

PROEFLES GROEPSLES: Voor een groepsles kan je gewoon langskomen en lekker meedoen. Je hoeft je niet van te voren op te geven. Een proefles is gratis, kom snel een keer een les bij ons beleven!

 

Inschrijven

Inschrijven kost éénmalig 25 euro. Voor een fitness abonnement dient tevens een techno gym sleutel gekocht te worden. Deze sleutel geeft toegang tot het centrum. Daarnaast wordt er in de fitness op deze sleutel je persoonlijke trainingsschema gezet waardoor het trainen met onze apparaten alleen maar makkelijker wordt. De kosten van deze sleutel zijn éénmalig 10 euro. Mocht je nog een techno gym sleutel thuis hebben kan deze uiteraard meegenomen worden, we kunnen deze hier overschrijven.

 

Ziekmelden/afmelden

ZIEKMELDEN: Mocht je een blessure hebben, een operatie voor de boeg, zwanger zijn of andere medische indicaties dan is het mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren (maximaal 1 jaar). Mocht dit nodig zijn graag even een ziekmeldformulier invullen bij de balie. Zodra je weer kan sporten activeren we je abonnement weer, uiteraard vindt er een herberekening van de kosten plaats. In de periode dat je niet traint betaal je namelijk geen contributie.

AFMELDEN:  Indien je je abonnement wilt opzeggen vragen we je een afmeldformulier in te vullen bij de balie. Zodra we deze, met handtekening, ontvangen hebben kunnen we je abonnement beëindigen. Het opzegtermijn van het abonnement is 6 weken. Let hier op bij het aflopen van het seizoen: de afmelding dient 6 weken van te voren te geschieden.

 

Prijzen crèche

Wij hebben 6 dagen in de week in de ochtenduren kinderopvang. Per bezoek (tot anderhalf uur) kost het voor één kind 2 euro. Voor ieder tweede, derde etc. kind uit het zelfde gezin 1 euro. Voor goldcard leden is de creche gratis.